Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Έγινε με μεγάλη επιτυχία η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.



Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ( υπήρχαν  στιγμές που δεν χωρούσε η αίθουσα) , και με σημαντικές παρεμβάσεις  ομιλητών και από την κυβέρνηση και ανθρώπους της δυτικής Αθήνας έγινε η  ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.
Την εκδήλωση άνοιξε ο σ. Κώστας Ξυνογαλάς (συντονιστής της Ν.Ε) και την παρουσίαση της πρότασης έκανε ο σ. Θοδωρής Κουτσοθοδωρής.
Στην ημερίδα μίλησαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της Κ.Ε σ. Πάνος Ρήγας , οι υπουργοί Πάνος Σκουρλέτης , Νίκος Φίλης , Δημήτρης Βίτσας ,Θεανώ Φωτίου, Χαρίσης Αλέξης ,  Γιάννης Μπαλάφας , ο ΓΓΑ Αθλητισμού Ιόυλιος Συναδινός , οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη και Ε. Αυλωνίτου , ο αντιπεριφερειάρχης Σ. Τζόκας οι δήμαρχοι Περιστερίου Α. Παχατουρίδης Αγ Αναργύρων – Καματερού Ν.Σαράντης,  Αιγάλεω Δ.Μπίρμπας  , εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της Δ. Αθήνας και κομματικά μέλη και στελέχη.
Η Ν.Ε θα δημοσιεύσει τα πρακτικά της ημερίδας και θα αξιολογήσει τις πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις και τις παρεμβάσεις που κατατέθηκαν από τους ομιλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου