Δεν γίνεται οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης να συμπεριφέρονται σαν να μην φταίνε, τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο και τον Μπάμπη Αγρολάμπο ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας και κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να απαντήσουν πάνω στο σχέδιο του Ασφαλιστικού που κατέθεσε η κυβέρνηση, χωρίς να κρύβονται.

Αναφερόμενος στην έναρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό, είπε πως η κυβέρνηση έδωσε το σχέδιο ως όφειλε, χαρακτηρίζοντάς το μια πρόταση που αποσκοπεί στην επίλυση του προβλήματος, ενώ υπογράμμισε πως τώρα οφείλουν και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να απαντήσουν πάνω σ 'αυτό με τις δικές τους θέσεις, καθώς έχουν την ευθύνη οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης στη δημιουργία και διαιώνιση αυτού του προβλήματος που με το PSI και τα ομόλογα εξαφάνισαν τα αποθεματικά των ταμείων.

Το ασφαλιστικό είναι ανεξάρτητο με την κρίση που περνάμε, υπήρχε ως πρόβλημα, σημείωσε.

«Όλοι έχουν υποχρέωση να μην κρύβονται, γιατί οφείλουν ν' απαντήσουν στον ελληνικό λαό για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως δεν μπορούν να δημιουργούν ένα κλίμα σαν να μην φταίνε, σαν να είναι αποστασιοποιημένοι από όλα αυτά τα οποία έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα. «Αυτή την αντιμνημονιακή ρητορεία και σ' αυτό το θέμα δεν επιτρέπεται να την έχουν», πρόσθεσε.
Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, ανέφερε πως υπάρχει ο χρόνος και η δυνατότητα να έχουμε τις θέσεις των κομμάτων. αλλά και να υπάρξει διάλογος και με τους κοινωνικούς φορείς.
ΠΗΓΗ :  http://www.avgi.gr/article/6155781/p-rigas-oloi-exoun-upoxreosi-na-sumbaloun-stin-epilusi-tou-asfalistikou