Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ασφαλιστικό και φορολογικό πάνε... στο BOOZE



Σε εκδήλωση και ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Ασφαλιστικό και Φορολογικό επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων» προσκαλούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ του Ιστορικού Κέντρου Αθήνας, το τμήμα ΕΒΕ ΣΥΡΙΖΑ και επαγγελματίες της περιοχής.

«Το ΒΟΟΖΕ είναι ένας φιλικός χώρος για χαλαρές ή έντονες συζητήσεις, αιρετικός, όσο χρειάζεται, ολίγον πικάντικος, ολίγον ιστορικός, ότι πρέπει δηλαδή για να περάσουμε ευχάριστα λίγες ώρες κάνοντας ουσιαστική δουλειά. Ο διάλογος επάνω στο φορολογικό και το ασφαλιστικό, χωρίς προϋποθέσεις, υπεκφυγές και εξωραϊσμούς, είναι το ζητούμενο. Όπως ζητούμενο είναι και η ανοιχτή επικοινωνιακή γραμμή, ανάμεσα στους θεσμούς και στη κοινωνία που δρα και παράγει, αναζητώντας το ρόλο της στη διαμόρφωση πολιτικής.

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις πολιτικές μανιέρες του παρελθόντος για δημοκρατικές διαδικασίες, για διαδικασίες  ώριμου και ειλικρινούς διαλόγου που ίσχυαν μια μέρα και μια νύχτα. Μπορείς όμως χωρίς να προδικάσεις αποτέλεσμα να παλέψεις ακριβώς γι αυτές. Γιατί θεωρούμε ότι σε μέρες δύσκολες, η πολιτική απομόνωση ο αναχωρητισμός, η αδιαφορία, η αποχή και η ανάθεση, είναι πρακτικές που επιτείνουν το πρόβλημα, αντί να το αμβλύνουν, να το καταπολεμήσουν.

Εμείς θα προσπαθήσουμε. Σας περιμένουμε 20 Γενάρη 16.30 στο ΒΟΟΖΕ-Κολοκοτρώνη 57 στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας, σε μια ανοιχτή συζήτηση – εκδήλωση με θέμα: "Ασφαλιστικό και φορολογικό επάγγεματοβιοτεχνών και εμπόρων"», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ομιλητές
Νικος Σκορίνης, Μέλος της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ
Στάθης Σχοινάς, Οικονομικός αναλυτής - Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου